A hűség
kifizetődő

Minden csepp számít

Díjazzuk az egészséget

Az akció Menete

A hűség kifizetődő

minden csepp számít Díjazzuk az egészséget
hűségkártya 2020 2020 04. 14. – 2020 08. 19.

Az akció menete:

  • A KEDPLASMA Plazma Központokban a recepciós munkatárs ad önnek egy Hűségkártyát, ráírja a nevét, és a donorszámát. Ezzel a kártyával mehet a donorvizsgáló orvoshoz, aki egy „Vérünkben a segítség” logóval ellátott bélyegzővel, az aktuális dátummal és az aláírásával igazolja a sikeres orvosi alkalmassági vizsgálatot.

    FONTOS: Ezek után a Hűségkártyát, minden donáció alkalmával hozza magával, mert utólag nem áll módunkban jóváírni a sikeres orvosi vizsgálatot!
  • Egy Hűségkártyán 10 alkalmat lehet igazolni. Amennyiben a kártya betelik, adja le a recepción, ahol munkatársunk átveszi! Ebben a pillanatban ön azonnal jogosult egy 5.000 Ft-os ajándékutalványra, melyet munkatársunk ad át.
  • Ezután a betelt és beváltott Hűségkártyát lehetősége van bedobni az urnába, amivel részt vehet az aktuális havi nyereményjáték sorsoláson egy értékes nyereményért. A ki nem húzott kártyák bennmaradnak az urnában, így a következő hónapban is kapnak esélyt.
  • Ezután recepciós munkatársunk ismételten kitölt egy Hűségkártyát az ön nevére, mellyel megkezdheti a következő vizsgálatokat, begyűjtheti az ezeket igazoló pecséteket és aláírásokat, hiszen minél több betelt Hűségkártyát dob az urnába valaki, annál nagyobb eséllyel vesz részt a sorsolásokon.
  • A legutóbbi, „Minden Csepp számít” hűségakciónkál az akció végéig be nem telt kártyákról beválthatja a pecséteket, az azok számának megfelelő összegű utalványra (1000 Ft-onként) április 30-ig.

Hűségkártya a sikeres orvosi vizsgálatokat igazoló pecsétekkel

1. Gyűjtse össze mind a 10 pecsétet!
2. Munkatársunktól megkapja az 5.000 Ft-os utalványt.
3. Dobja be az urnába a lepecsételt Hűségkártyát!
4. Kövesse a havi sorsolást, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Nyeremények:

A kép illusztráció
Nyeremény:
7 db Olaj nélküli sütő

Sorsolás: 05. 18.
A kép illusztráció
Nyeremény:
7 db Turmixgép

Sorsolás: 06. 22.
A kép illusztráció
Nyeremény:
7 db Kontakt grill

Sorsolás: 07. 20.

Fődíj:
7 db Elektromos roller

Sorsolás: 08. 19.

A kép illusztráció
Nyeremény:
7 db Olaj nélküli sütő

Sorsolás: 05. 18.
Nyeremény:
7 db Turmixgép

Sorsolás: 06. 22.
Nyeremény:
7 db Kontakt grill

Sorsolás: 07. 20.